Violetul cucereste si Londra: premierul si sotia atrasi de aceasta culoare

Ultima actualizare: 30-07-2012 02:48
Daily Mail

"Flacara violet", care a starnit atatea discutii in Romania, se pare ca este pe cale sa capteze atentia opiniei publice si in Marea Britanie. Jurnalistii de la Daily Mail sunt uimiti de culoarea adoptata brusc de premierul Gordon Brown si sotia sa.

Ca si in Romania, politicienii din Marea Britanie sunt atent observati de opinia publica engleza, inclusiv la capitolul vestimentar.

Asa ca aparitia unei culori precum violetul in tinuta adoptata de familia premierului Brown a fost imediat remarcata.

"Ce are culoarea violet, de ii entuziasmeaza atata pe politicieni?" Asa se intreaba, in titlul articolului, jurnalistii de la Daily Mail, care mai precizeaza ca doamna Sarah Brown a fost imbracata intr-o rochie de culoarea violet, care nu a ajutat-o la ten, dar cu siguranta a facut senzatie in fotografii.

 Coincidenta sau nu, dar si sotul ei, premierul Gordon Brown, a purtat o cravata de aceeasi culoare, care, bineinteles a iesit imediat in evidenta.

Un psiholog contactat de jurnalistii de la Daily Mail a explicat ca, in cazul de fata, "culoarea este limbajul universal, non-verbal, prin care putem intelege tot." In plus, nuantele de violet inchis sunt asociate cu mintea deschisa si calitatea celor care poarta asa ceva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO