VIDEO. Momentul șocant în care o tânără din Indonezia a fost umilită și biciuită în public

Ultima actualizare: 03-03-2020 22:26
Indonezia
Twitter

O tânără din Indonezia a fost târâtă pe străzi de către poliție, după care a fost biciuită în public, pentru că a întreținut relații sexuale în afara căsătoriei.

Zeci de oameni s-au adunat să vadă cum femeia a fost biciuită, alături de alte șapte persoane, în fața unei moschei din capitala provinciei Banda Aceh, potrivit Daily Mail.

Un ofițer mascat, ce poartă numele de „algojo”, le-a aplicat condamnaților între 5 și 45 de lovituri de nuia, după ce au fost prinși în compania unor persoane de sex opus.

Bărbații și femeile au fost judecați pentru suspiciunea că au întreținut acte sexuale în afara căsătoriei - faptă ce încalcă legile stricte ale provinciei Aceh.

Biciuirea publică este o pedeapsă comună pentru o serie de infracțiuni, inclusiv jocuri de noroc, consum de alcool sau relații gay.

Autoritățile oferă puține detalii despre faptele pentru care este aplicată această pedeapsă, dar se știe că au fost biciuite inclusiv cuplurile căsătorite, pentru că s-au ținut de mână în public.

Organizațiile ce militează pentru drepturile omului aucalificat pedepsele ca fiind crude și umilitoare.

Inclusiv președintele Indoneziei, Joko Widodo, a cerut să se renunțe la ele, dar cu toate acestea practicile se bucură în continuare de sprijin în rândul populației.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO