VIDEO. Imagini șocante din Iran. Mai mulți morți de coronavirus ar fi ținuți în saci

05-03-2020 17:18


coronavirus

Pe fondul temerilor că Iranul ar ascunde adevăratul bilanț al deceselor cauzate de coronavirus, în mediul online a apărut o filmare în care sunt prezentați mai mulți saci în care se speculează că ar fi oameni morți din cauza virusului.

Filmările ar fi fost făcute de personalul medical dintr-un spital din orașul Qom și au strâns peste 836.000 de vizualizări, potrivit Daily Mail.

În imagini se pot vedea numeroși saci întinși pe jos în care ar fi cadavrele celor morți din cauza COVID-19.

Joi, Iranul a anunțat că școlile şi universităţile vor fi închise timp de o lună pentru a preveni răspândirea noului coronavirus în Iran, unde bilanţul oficial al epidemiei a ajuns joi la 107 morţi.

"Şcolile şi universităţile iraniene vor rămâne închise până la sfârşitul anului iranian", a declarat ministrul Sănătăţii, Said Namaki, în timpul unui briefing de presă televizat.

Pe 19 martie încep celebrările dedicate Anului Nou persan care durează anul acesta până pe 3 aprilie. Universităţile au fost deja închise la nivel naţional de zece zile, la fel şi şcolile din mai multe provincii.

Aceste celebrări sunt în mod tradiţional prilejul reuniunilor de familie, care pun pe drumuri o mare parte din locuitorii Iranului.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, epidemia de Covid-19 s-a soldat până în prezent cu un total de 107 morţi în Iran, dintr-un total de 3.513 cazuri de infectare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO