Șefa DSP Timiș, dificultăți mari în a se exprima după apariția unui caz de coronavirus. VIDEO

Ultima actualizare: 05-03-2020 15:41
Cornelia Malac, șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș
Pro TV

Directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, Cornelia Malac, a întâmpinat grave probleme în a se exprima în timpul unei conferințe de presă organizate după apariția primului caz de coronavirus la Timișoara.

Cornelia Malac a participat, pe 28 februarie, la o conferință de presă privind apariția primului caz de coronavirus în Timișoara, o tânără de 38 de ani, care fusese în Italia, însă șefa DSP a avut probleme în a le oferi jurnaliștilor detalii despre caz.

"Astăzi, în jurul orei 14.00, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu... pentru o persoană de sex feminin, de 38 de ani, căruia i s-a ...reco... iertați-mă. Deci, astăzi, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea unui test..., nu, iertați-mă vă rog, un pahar cu apă dacă se poate...", a început Cornelia Malac.

Directorul DSP Timiș a cerut un pahar de apă, iar după o altă pauză lungă, a susținut că o derajează luminile camerelor de filmat.

Imaginile postate pe Facebook au generat imediat comentarii acide:

"Timișoara 20-20, primul oraș din țară cu cazuri multiple de #coronavirus... dar avem de toate - vorba lu' Bănicioiu la #colectiv - inclusiv personal pregătit, ca doamna director la Direcţia de Sãnãtate Publicã Timiş care nu e în stare să finalizeze o propoziție compusă"

"Dacă asta-i comunicarea, nici nu vreau să știu care sunt măsurile..."

"Pentru unii, autoizolarea nu e de ajuns. Covid 19 or not"

"Aș folosi toate emoticoanele posibile, dar am lăsat doar haha-ul".

Șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș s-a remarcat și în 2019, atunci când a fost nevoită să dea explicații legate de modul în care instituția pe care o conduce trebuia să prevină și mai apoi să gestioneze tragedia de la Timișoara, când trei persoane, printre care doi copii, au murit după o acţiune de deratizare într-un bloc din oraș.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO