VIDEO. Cele 4 bestii care s-au filmat in timp ce violau o femeie, in Italia. Sunt romani

Dată publicare: 20-08-2011 08:33
Dată actualizare: 06-11-2012 17:42


In noaptea de 15 spre 16 august, 4 romani au rapit, au batut si au violat o bulgaroaica de 40 de ani. Victima a fost rapita in nordul capitalei italiene, apoi obligata sa se urce intr-o masina. Indivizii s-au filmat cu mobilele in timpul violului.

Victima a venit la munca in Italia de o luna, dar s-a hotarat sa se intoarca in tara De Sfanta Maria, pe 15 august. Cum era sarbatoare, nu si-a putut gasi un zbor, asa ca a optat pentru tren. Dar a ajuns in gara la 2 dimineata, cand era inchisa. Atunci au aparut cei 4 romani, care initial i-au facut avansuri. Apoi, au obligat-o s-o insoteasca la masina. Si ca sa fie convingatori, unul dintre ei a tinut-o de gat.

Romanii au rapit-o pe femeie de la Gara centrala din Roma Termini, apoi au dus-o intr-o localitate de langa capitala, la Riano, unde a fost batut-o si abuzata o noapte intreaga, obligand-o sa consume bauturi alcoolice, anunta ANSA.

Abia dimineata, femeia a fugit din apartament si s-a dus sa ceara ajutor. Avea la ea telefonul mobil al unuia dintre agresori.  Cei patru au fost arestati si risca ani grei de puscarie.

 

 

Tags: romani, violuri, italia,


VIDEO PROTVPLUS.RO