Viața bate filmul. O luptătoare ucraineană s-a căsătorit în oțelăria Azovstal, iar după trei zile a rămas văduvă

Ultima actualizare: 12-05-2022 09:46
Viața bate filmul. O luptătoare ucraineană s-a căsătorit în oțelăria Azovstal, iar după trei zile a rămas văduvă
Facebook / Національна гвардія України

Garda Națională a Ucrainei a făcut publică o poveste de viață cutremurătoare. O luptătoare a rămas văduvă la doar trei zile după ce s-a căsătorit în subsolurile oțelăriei Azovstal.

Originară din Mariupol, Valeria, membră a Regimentului Azov, a trăit mai mulți ani o poveste de dragoste alături de Andrei, un ofițer de grăniceri din trupele ucrainene.

Când forțele ruse au invadat Ucraina, Valeria și Andrei au fost mobilizați de urgență. Cei doi au ajuns în subsolurile oțelăriei Azovstal.

Acolo, Valeria, care are numele de cod "Nava", și Andrei, cunoscut ca "Bărbosul", s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc la data de 5 mai. Trei zile mai târziu, bărbatul a fost ucis de către ruși.

"Ai fost soțul meu legal timp de trei zile. Și pentru eternitate tu ești iubirea mea. Dragul meu, grijuliul meu, soțul meu… Ați fost și sunteți cei mai buni. Tot ce mi-a rămas este numele tău de familie, familia ta iubitoare și amintirile momentelor fericite petrecute împreună", a fost mesajul pe care Valeria l-a postat pe Instagram, la data de 11 mai.

Valeria i-a promis soțului ei că va supraviețui și va trăi pentru amândoi.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO