Unul dintre cei mai grasi oameni din lume, mexicanul Manuel Uribe, a murit. A intrat in Cartea Recordurilor cu 560 de kg

Ultima actualizare: 30-05-2014 07:09
manuel uribe

Unul dintre cei mai grasi oameni din lume, mexicanul Manuel Uribe, a murit, luni, la varsta de 48 de ani, relateaza Sky News.

Manuel Uribe nu se putea ridica in picioare si avea nevoie de un echipaj special de la pompieri si medici care sa il duca la spital de fiecare data cand avea nevoie.

In 2006, mexicanul a ajuns in Cartea Recordurilor drept cel mai gras om din lume, cu 560 de kilograme, apoi a slabit pana la 394 de kilograme, s-a casatorit si chiar a reusit sa aiba o noapte a nuntii.

Trupul sau a fost transportat la crematoriu intr-o cutie uriasa, care a tinut loc de sicriu.

In urma cu cateva saptamani, barbatul a fost dus la spital din cauza unor probleme cardiace. Desi medicii nu au stabilit cauza mortii, Uribe suferea si de afectiuni ale ficatului.

In 2008 s-a casatorit cu Claudia Solis, ocazie cu care a iesit pentru prima din casa dupa ce a inceput sa ia in greutate in mod anormal.

In 2006, mexicanul a cerut ajutorul medicilor dupa ce si-a dat seama ca ar putea muri din cauza obezitatii morbide de care sufera de 20 de ani. Intr-un an a pierdut peste o treime din greutatea initiala, datorita unui regim alimentar strict si unui tratament medical personalizat.

Uribe nu mai era capabil sa se deplaseze singur si traia inchis in casa, unde era ingrijit de mama sa. Pana la varsta de 22 de ani a lucrat in Statele Unite, iar pe atunci avea o greutate de 130 de kilograme la o inaltime de 1,94 metri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO