Un sofer ucrainean filmeaza momentul in care o racheta cade la cativa metri de masina lui, in Mariupol. VIDEO

Dată publicare: 25-01-2015 16:40
Dată actualizare: 28-01-2015 06:57


Mariupol

Imagini dramatice ale atacului cu rachete de sambata, din orasul ucrainean Mariupol, au fost postate pe internet. Un sofer a surprins cu camera de bord rachetele care au cazut si explodat la doar cativa metri de masina lui.

Filmarea, pe care se vede data atacului, 24 ianuarie 2015, a fost postata online sambata seara si arata realitatea cruda a vietii de zi cu zi a ucrainenilor care locuiesc in zonele de conflict.

Pe filmare se vede cu masina mergea catre o zona cu blocuri de locuinte. Deodata, se aud tipete sfasietoare si o explozie puternica se vede foarte aproape. Un alt proiectil cade pe strada, foarte aproape de masina din care se filmeaza, iar soferul incepe sa dea masina inapoi. Insa un autovehicul din fata este lovit din plin si dispare intr-un nor de fum.

Sambata, orasul ucrainean Mariupol a fost atacat cu rachete si cel putin 30 de oameni au murit. Printre victime se numara o adolescenta de 15 ani si un baietel de doar 5 ani. Alte aproximativ 100 de persoane au fost ranite in atac. Rebelii prorusi au recunoscut ca sunt autorii atacului si spun ca pregatesc si alte ofensive.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO