Un roman a ingrozit SUA dupa ce si-a ucis sotia cu toporul. Ce le-a spus politistilor care l-au prins cand cara cadavrul

22-11-2014 20:12


Cristian Loga-Negru

Crima infioratoare comisa de un roman a ingrozit autoritatile din SUA. Cristian Loga-Negru si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de topor, dupa ce luni de zile a abuzat-o si a urmarit-o.

Cand politistii au ajuns in camera motelului Super 8 dintr-un orasel la sud de Milwaukee, Cristian Loga-Negru statea deasupra trupului insangerat al sotiei sale moarte, scrie Chicago Tribune.

Barbatul in varsta de 38 de ani le-a cerut politistilor sa-i dea pedeapsa cu moartea, adaugand ca "nu suporta sa simta pe el mirosul de sange al sotiei sale".

Detallile cazului sunt de-a dreptul cutremuratoare: politistii povestesc ca femeia avea multiple rani si bratul despicat, iar barbatul avea o lovitura la genunchi, cel mai probabil de la o lovitura ratata asupra femeii.

Martorii care l-au vazut pe Loga-Negru carand trupul insangerat al Roxanei la masina sa au alertat politistii. In camera de motel, oamenii legii l-au gasit pe tatal lui Loga-Negru, care le-a spus ca baiatul lui e plecat pentru o ora. Cand politistii l-au arestat, Cristian i-a spus tatalui sau scurt: "Am omorat-o pe Roxana".

Tot in camera de la motel, autoritatile au gasit buletinele de identitate ale celor doi soti si un pasaport. De asemenea, barbatul incercase chiar sa obtina un permis de arma, fara succes insa.

"Nu am mai vazut niciodata un caz atat de brutal", a declarat Rich Chiapete, procurorul din Racine County, in fata instantei, care i-a refuzat romanului eliberarea pe cautiune.

Erau casatoriti de patru luni

Abuzul barbatului asupra sotiei sale a inceput la scurt timp dupa casatoria care a avut loc in luna iulie. Ingrozita de violenta si amenintarile lui Loga-Negru, femeia in varsta de 36 de ani a solicitat un ordin de restrictie impotriva sotului sau, iar instanta programase deja o audiere.

“Cristian Loga-Negru a urmarit-o in permanenta pe Roxana Abrudan in incercarea de a o localiza. Loga-Negru a mers atat de departe incat a incercat sa mituiasca echipajul de curatenie care lucra la compania Roxanei pentru a intra in cladire. Barbatul spera sa obtina informatii despre resedinta femeii de la colegii acesteia", se mai arata in raportul procurorilor.

Criminalul ar fi fost ofiter de contrainformatii in Armata Americana

Cristian Loga-Negru provine din orasul Cluj-Napoca, unde a terminat liceul. Directorul institutiei de invatamant le-a declarat reporterilor ca barbatul nu a avut probleme disciplinare in liceu.

Potrivit profilului sau de pe LinkedIn, Cristian Loga-Negru este patronul firmei Monetarial LLC, care ofera servicii financiare si de consultanta si ca, in trecut, ar fi fost ofiter de contrainformatii in US Army.

Sursa: CHICAGO TRIBUNE

VIDEO PROTVPLUS.RO