Un român a ajuns în fața judecătorilor, după ce și-a tatuat cu forța numele pe gâtul iubitei sale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
tatuaj
iStock

Un român în vârstă de 30 de ani a ajuns în fața judecătorilor din Marea Britanie, după ce a forțat-o pe iubita lui să-și tatueze numele lui pe gât.

Florin Raru a pledat nevinovat în fața judecătorilor și nu recunoaște faptul că ar fi încercat să-și controleze iubita.

Procurorul de caz a susținut că acuzația cu care se confruntă românul este una destul de neobișnuită și foarte gravă. Acesta a încercat să-și țină iubita sub control în perioada 1 septembrie 2014 și 7 aprilie 2017.

"Este o serie destul de complicată de evenimente, iar domnul Raru nu neagă că faptele s-au întâmplat, dar spune că circumstanțele au fost altele. Domnul Raru este un român și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Santa Lucia și s-a mutat aici în 2012. Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, românul a devenit deosebit de obsesiv și gelos după doi ani, în 2014", a precizat procuroul, potrivit gloucestershirelive.co.uk.

Într-una dintre zile, românul a adus acasă un prieten care făcea tatuaje și a ținut-o jos pe femeie, până prietenul său i-a tatuat numele pe gât, spunându-i că de acum înainte îi aparține în totalitate.

Cazul este pe rolul tribunalului din Gloucester, iar investigațiile continuă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO