Un parc de groază a fost deschis în Catalonia. Experiențele prin care trec cei care-l vizitează


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Octombrie 2018 07:39
Categorie: Stiri externe

Un parc tematic pentru amatorii de fiori reci pe şira spinării a fost deschis într-o zonă industrială din Catalonia.

Vizitatorii sunt întâmpinați cu tot soiul de grozăvii inspirate din filme - de la ucigaşi care îi fugăresc cu drujba, până la zombi şi clovni malefici.

Pentru ca oaspeții să nu fie dezamăgiți, o armată de oameni atenți la fiecare detaliu lucrează în culise.

"Abatorul" este una dintre atracţiile unui parc tematic. O combinaţie de lumini, sunete şi personaje de coşmar care se năpustesc asupra vizitatorilor îi face pe oaspeţi să urle de groază, dar şi să vrea mai mult. Este doar unul dintre cele opt labirinturi de coşmar cu vrăjitoare, clovni malefici sau criminali obsedaţi. Iar unele sunt atât de înfricoşătoare încât cei care intră sunt puşi să semneze că se aventurează pe propria răspundere.

Horrorland se află la 110 kilometri nord de Barcelona, într-o termocentrală părăsită şi o fostă mină. Încă de la intrare, oamenii sunt întâmpinaţi de o armată de monştri şi creaturi venite parcă din lumea de dincolo.

Peste 90 de actori machiaţi şi costumaţi dau viaţă acestui parc tematic. Ca să-i pregătească pe toţi, o echipă numeroasă lucrează câteva ore.

Un tânăr joacă rolul unui doctor nebun, care împinge un zombie într-un cărucior.

"Ador să văd oroarea de pe feţele oamenilor, fiindcă aşa îţi dai seama că faci treabă bună ca actor, când oamenii iau de bună prestaţia ta", explică Guillem Carol, actor.

Porţile parcului sunt deschise doar în anumite perioade. Cele 22.500 de bilete puse în vânzare pentru săptămânile de dinaintea Halloweenului s-au vândut rapid. Însă, în ultimele zile ale anului, doritorii pot întâlni în persoană o variantă malefică a lui Moş Crăciun. E nevoie doar de 50 de euro şi ceva curaj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO