Un nou atac armat la o universitate din SUA: o persoana a murit si trei sunt ranite. Atacatorul se afla in custodia politiei

Ultima actualizare: 12-10-2015 07:01
atac Arizona

Un nou atac armat a avut loc in SUA, intr-un campus universitar din Arizona. O persoana a murit si alter trei sunt ranite, conform informatiilor aparute in presa straina.

Vineri dimineata a avut loc un nou atac armat si din nou, s-a petrecut intr-un campus universitar. La acest moment, este neclar cum s-a produs incidentul.

Reprezentantul universitatii Flagstaff a declarat ca atacatorul se afla in custodia politiei, dar ca nu cunoaste detalii despre identitatea lui sau starea victimelor. Atacul a avut loc la ora 1:00 noaptea, ora locala.

"Informatii confirmate - patru victime: un mort, trei raniti. Atacatorul se afla in arest. Situatia s-a stabilizat. Campusul nu se afla sub ordin de evacuare", au scris responsabili ai Universitatii Northern Arizona (NAU) pe Twitter in jurul orei 03:30 locala (10:30 GMT).

Motivele criminalului nu se cunosc inca, iar autoritatile nu au precizat daca victimele sunt studenti.

Pe contul de Twitter official al universitatii a fost postat un anunt in care studentii sunt avertizati si rugati sa stea inauntru si sa nu iasa in campus. Peste 20.000 de studenti sunt in campusul universitatii.

 Atacul din Arizona vina la doar 8 zile dupa ce un alt tanar a facut macel intr-un campus universitar din Arizona. Atunci, tanarul de 26 de ani a ucis 13 persoane si a ranit alte 20 de persoane.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO