Un expert politic din Anglia si-a mancat in direct la Sky News cartea lui despre Brexit. Pariul pierdut de barbat. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 14 Iunie 2017 07:34
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2017 08:00
Categorie: Stiri externe

Deznodamant neasteptat pentru un expert politic din Anglia. Barbatul a mancat cateva pagini din cartea lui despre Brexit, in direct, la televiziunea Sky News, dupa ce a pierdut pariul in privinta performantei partidului laburist in alegeri.

Politologul Matthew Goodwin a atras atentia, pe retelele de socializare, cu pariul sau transant in privinta scorului realizat de partidul laburist, condus de Jeremy Corbyn, in alegerile de joi.

"Daca obtin 38% din voturi, o sa-mi mananc noua mea carte despre BREXIT" - a afirmat expertul intr-un mesaj pe Twitter.

Laburistii au primit, pana la urma, aproximativ 40 la suta din voturi. Iar profesorul universitar a demonstrat ca este un om de onoare.

Matthew Goodwin: "Am fost surprins ca Jeremy Corbyn a obtinut cu doua procente mai mult decat ma asteptam eu. Am spus ca mananc cartea aceasta, care poate fi gasita la toate librariile importante. Doua procente in plus e o diferenta mare. Eu ma tin de cuvant. Asa ca o sa stau aici si voi mesteca pagini din carte, in timp ce ma filmati."

 

VIDEO PROTVPLUS.RO