Un baiat de 11 ani din SUA a ucis o fetita de 8 ani cu o pusca de calibrul 12. Motivul banal de la care a inceput cearta

Ultima actualizare: 09-10-2015 07:09

Un baiat in varsta de 11 ani a fost acuzat de asasinat in statul american Tennessee, dupa ce a impuscat o fetita de 8 ani in urma unei dispute legate de un caine.

Fetita se juca afara in curte, cand vecinul ei de 11 ani i-a cerut sa-i arate catelul, a povestit mama fetei, Latasha Dyer, postului locale WATE 6 News care a difuzat duminica stirea, conform Agerpres. Doamna Dyer a spus ca fetita ei era "hartuita" de baiat si ca il instiintase pe directorul scolii in legatura cu comportamentul acestuia.

In urma refuzului fetei de a-i arata catelul, baiatul a intrat in casa, a luat pusca de calibrul 12 a tatalui sau, aflata intr-un dulap neinchis cu cheie, si a impuscat-o. Cand autoritatile au venit la fata locului au gasit fetita zacand pe jos cu o rana grava in piept. Fetita a murit in drum spre spital.

G.W. McCoig seriful comitatului Jefferson, a declarat la conferinta de presa ca incidentul a avut loc sambata in jurul orei 19.30. Potrivit lui, baiatul a fost inculpat de asasinat de primul grad si a fost plasat intr-un centru de detentie pentru minori.

G.W. McCoig nu a dat alte detalii suplimentare, explicand ca autoritatile incearca sa-i protejeze pe ceilalti cinci copii care traiesc in casa baiatului si alti doi care locuiesc in casa fetitei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!