Un avion British Airways s-a intors pe aeroport la 30 de minute dupa decolare. Motivul incredibil pentru care s-a decis asta

Ultima actualizare: 19-03-2015 00:11
avion

Pilotii unui avion British Airways, care tocmai decolase de pe Heathrow, au fost nevoiti sa se intoarca din drum din cauza unei probleme cu toaleta.

Cursa avea destinatia Dubai, zborul avand o durata de aproximativ 7 ore, insa pilotii au intors avionul la 30 de minute de la decolare, cand se aflau deasupra Belgiei, relateaza The Mirror.

Potrivit sursei citate, echipajul a incercat fara succes sa inlature mirosul insuportabil care venea de la o toaleta, si s-a decis intoarcerea pe aeroport dupa ce pasagerii nu au mai putut suporta aerul irespirabil.

"Nebunie! Zborul nostru British Airways pentru Dubai a revenit pe Heathrow din cauza mirosului de la toaleta. 15 ore pana la urmatorul zbor", a scris pe Twitter Abhishek Sachdev, unul dintre calatori.

Pasagerilor li s-a comunicat faptul ca avionul nu are probleme tehnice, dar se va intoarce la Londra din cauza unor motive de sanatate si siguranta. Desi au fost informati ca vor pleca cu o alta cursa in trei ore, s-a ajuns la o intarziere de 15 ore, potrivit sursei citate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO