Un avion al Thai Airways a derapat pe pista la Bangkok. Oficialii s-au grabit sa-si stearga logo-ul


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 14:56
Categorie: Stiri externe
Thai Airways

Aproximativ zece pasageri de la bordul unui avion apartinand Thai Airways au fost raniti usor dupa ce avionul a derapat in afara unei pistei pe aeroportul din Bangkok, la aterizare, din cauza unei probleme la roata din fata, a anuntat compania aeriana.

Avionul de tip Airbus 330-300, care transporta 287 de pasageri si 14 membri ai echipajului, sosea de la Canton (sudul Chinei) cand s-a produs accidentul, duminica, inainte de miezul noptii, a adaugat compania.

Pasagerii au fost evacuati de urgenta pe tobogane, pe Aeroportul Suvarnabhumi, in capitala thailandeza. Paispreze pasageri au fost raniti usor si au primit ingrijiri, a adaugat Thai Airways.

Potrivit postului de politia de la Suvaranabhumi, aproximativ zece persoane au fost ranite usor. Un pasager zimbabwian a fost afectat in urma unor emanatii de fum, iar un thailandez a fost trimis la spital din cauza unor dureri la nivelul spatelui.

"Rotile au atins solul la aterizare, dar credem ca una dintre ele nu a functionat in mod adecvat, ceea ce a cauzat deraparea avionului in fara pistei", a declarat pentru televiziunea thailandeza Sorajak Kasensuwan, presedintele companiei aeriene.

La scurt timp dupa ce pasagerii au fost evacuati, oficialii companiei Thai Airways s-au asigurat ca logo-ul companiei este sters de pe aeronava.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO