Trupurile a 44 de persoane de la bordul avionului Airbus au fost recuperate

Ultima actualizare: 16-10-2012 19:13
recuperare cadavre

UPDATE: Fortele braziliene si franceze au recuperat pana in prezent trupurile a 44 de persoane de la bordul avionului Airbus al companiei Air France.

Ultimele trei trupuri au fost descoperite de avioane franceze si ulterior au fost recuperate de Marina braziliana, fiind transportate la bordul fregatei Constituicao, a anuntat generalul Fortelor aeriene Ramon Cardoso intr-o conferinta la Recife (nord-est).

Purtatorul de cuvant a precizat ca 25 de cadavre, care se gaseau la bordul fregatei Bosisio, au fost transferate pe Insula Fernando de Noronha pentru o identificare preliminara. Acestea urmeaza sa fie transportate la Recife sambata si duminica pentru examinari mai aprofundate.

Generalul Cardoso a declarat, de asemenea, ca nu exista "nicio data prevazuta" pentru a pune capat cautarilor. Acesta a reiterat ca cercetarile vor continua "cel putin pana la 19 iunie".

El a declarat, pe de alta parte, ca o nava a debarcat in portul Natal (nord-est) 37 de resturi ale aeronavei Airbus A330, disparuta in noaptea de 31 mai spre 1 iunie. Acestea vor fi transportate ulterior la Recife si remise anchetatorilor francezi.

Pana marti, echipa de investigatii recuperase 41 de trupuri din cei 228 de pasageri care au pierit in tragedia aviatica.

Tragedia aviatica ar fi putut fi evitata!

A fost recuperat stabilizatorul de zbor al avionului prabusit in Atlantic!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO