Trei romance i-au descantat unei femei din Gibraltar pana cand i s-au "dizolvat" bijuteriile

Ultima actualizare: 25-10-2012 22:35
colier, bijuterii

Trei romance au fost condamnate la cate sase saptamani de inchisoare dupa ce au patentat un nou mod de furt in Gibraltar, lasand o femeie in varsta fara bijuterii dupa ce au abordat-o.

Femeile au inconjurat-o pe femeie si i-au pus dupa gat mai multe coliere, parand prietenoase, cantandu-i si descantandu-i, relateaza Gibraltar Chronicle, citand politia locala.

"In acest timp, cele trei i-au luat victimei bijuteriile ei, lasandu-i la final cateva dintre colierele lor, lipsite de orice valoare. Totul s-a intamplat foarte repede si pana cind victima a realizat ce a patit femeile disparusera", se arata intr-o declaratie a politiei.

Incidentul a fost raportat politistilor, care le-au prins pe cele trei romance intr-un sfert de ora si au recuperat bijuteriile furate.

"Cerem cetatenilor sa fie atenti atunci cand sunt abordati de astfel de oameni si sa raporteze imediat incidentele", mai spun oficialii politiei locale in declaratia citata.

Florentina Miclescu, de 24 de ani, Claudia Miclescu, de 46 de ani, si Violeta Mustata, de 33 de ani, au fost acuzate de furt, judecate si condamnate la cate sase saptamani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO