"Tot ce voiam era sa ajung acasa". Ultimul mesaj postat de un un american, inainte ca masina sa-i fie cuprinsa de ape

30-05-2016 18:36

inundatii in Texas

Cel putin sase oameni au murit, iar alti trei sunt dati disparuti, printre care si doi copii, dupa inundatiile masive care au lovit statul american Texas.

Trupul neinsufleti al lui Darren Charles Mitchell, un tanar de doar 21 de ani, a fost descoperit in camioneta sa albastra, care a fost surprinsa de suvoaie, scrie The Independent.

Tanarul si-a sunat fratele cu putin timp inainte si i-a spus ca este blocat in zona afectata de inundatii, dar ca a reusit sa iasa din masina.

La scurt timp dupa convorbire, Darren a publicat o imagine din masina, in care se vede cum apa a ajuns pana in dreptul parbrizului: "Am vrut doar sa ajung acasa", a scris tanarul in ultima sa postare pe reteaua de socializare.

Masina sa a fost rasturnata si luata de ape, iar trupul sau neinsufletit a fost descoperit de autoritati duminica dimineata, cand apele s-au retras.

Statul Texas se afla sub stare de urgenta dupa ploile si tornadele care au provocat ravagii, distrugand locuinte, magazine si masini aflate in calea lor.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO