"Te iubesc, o sa mor, ne impusca." Vestea trista pe care a primit-o, dupa o zi, mama tanarului care i-a trimis SMS din club

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00
victima Orlando

America este indoliata dupa atacul din Orlando, din club, considerat cel mai sangeros atac armat din istoria SUA, soldat cu 49 de morti si 53 de raniti.

Printre victime se numara si tanarul care i-a trimis SMS-ul mamei sale, din club, in care scria "mama, o sa mor".

Eddie, tanarul care i-a trimis mesaje mamei sale din clubul groazei, a fost identificat ca una dintre victimele care si-a pierdut viata in atac. Mesajul lui final a fost "ne-a prins si e aici, cu noi"

Apoi i-a scris "Mamico, te iubesc. In club sunt impuscaturi". Acesta i-a mai spus mamei in ce club se afla si sa sune la politie, dupa care a incheiat: "O sa mor".

Din nefericire, Eddie nu a supravietuit si se afla pe lista celor 49 de persoane care si-au pierdut viata in urma atacului. Tanarul avea 30 de ani, era contabil si locuia in centrul orasului Orlando. Conform Daily Mail, in momentul in care atacatorul a deschis focul, tanarul a fugit si s-a ascuns in toaleta femeilor, impreuna cu alti oameni din club. Din nefericire, Mateen a descoperit unde se ascundeau si i-a prins.

Mama lui Eddie, Mina, a povestit ca a asteptat impietrita in fata clubului, toata noaptea, sa afle ceva despre fiul ei. Insa, luni dimineata a primit vestea de care s-a temut cel mai mult: fiul ei se numara printre victime.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO