Tanarul care a plecat in jurul lumii fara niciun ban, dar a ajuns sa castige un milion de dolari dintr-un blog de turism

Ultima actualizare: 14-08-2015 06:50
blogger turism

Un tanar aventurier din Irlanda de Nord a vrut sa calatoreasca in jurul lumii, iar in ultimii trei ani a reusit sa viziteze 152 de tari, sa castige un milion de dolari din fata laptopului, dar si sa-si gaseasca o iubita.

Johnny Ward a fost crescut de mama lui, in Irlanda de Nord, si era dornic sa vada lumea, desi nu avea bani pentru a face acest lucru. Dupa ce a absolvit Universitatea Internationala de Economie din Anglia, in 2006, si a lucrat in Statele Unite la o tabara cu copii cu nevoi speciale, a reusit sa stranga banii pentru un bilet dus spre Thailanda, pentru a preda limba engleza, relateaza Daily Mail.

Ulterior a citit pe internet cum un blogger de turism castiga aproximativ 2.000 de euro in fiecare luna cu ajutorul site-ului sau, Johnny si-a creat propriul blog, OneStep4Ward, desi nu avea experienta in IT.

"Cunostintele mele in tehnologie erau aceleasi ca ale bunicii mele, asa ca mi-a luat mult sa invat. Pur si simplu scriu asa cum vorbesc", marturiseste tanarul de 31 de ani, care se bucura acum in calatorii alaturi de iubita sa, o stewardesa pe care a intalnit-o in Thailanda.

Cu toate acestea, a inceput sa castige aproximativ 4.500 de euro pe luna, iar blogul sau a crescut fabulos, ajungand sa-si infiinteze propria companie media, Step4Ward, care administreaza peste 200 de site-uri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO