Sute de americani si europeni au sfidat frigul si au calatorit cu metroul fara pantaloni: "Este o sarbatoare a absurdului"

09-01-2017 11:15


pantaloni

Sute de americani, canadieni si europeni au sfidat frigul si au calatorit duminica cu metroul fara pantaloni in cadrul evenimentul mondial "No Pants Subway Ride" care se desfasoara in ianuarie in diferite orase ale lumii.

Potrivit organizatorilor, scopul nu este de a ofensa ci "de a starni rasul celorlalti" si de a se distra. "Este o sarbatoare a absurdului", a declarat pe pagina sa online fondatorul evenimentului, Charlie Todd. Newyorkezii s-au reunit duminica dupa-amiaza in mai multe puncte din cartierele Brooklyn, Queens si Manhattan, unde au primit instructiuni de a se imprastia in mici grupuri in statiile de metrou ale orasului si de a-si scoate scoate pantalonii si a calatori in lenjerie de corp.
 

Organizatorii le-au cerut sa se comporte absolut normal, ca si cum nu s-ar fi cunoscut si sa raspunda, daca sunt intrebati de cineva, ca este vorba de "o coincidenta", sau ca "si-au uitat pantalonii acasa". La capatul actiunii lor, care s-a incheiat in piata Union Square, participantii au fost invitati sa sarbatoreasca si sa bea un pahar intr-un local din zona, cu conditia "sa nu poarte pantaloni".

Actiunea, organizata de platforma umoristica Improv Everywhere, s-a desfasurat prima oara in 2002, la New York, si s-a extins treptat si altor orase precum Washington, Londra, Praga, Berlin, Varsovia sau Milano, care s-au alaturat duminica la cea de-a 18-a editie a acestui eveniment amuzant.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO