Singurul roman care a "invadat" Marea Britanie a fost concediat. Ce i-a reprosat seful sau

Ultima actualizare: 12-01-2014 07:12

Victor Spirescu, primul imigrant roman care a sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de munca, a fost concediat la nici o saptamina de la angajare.

 

Muncea la o spalatorie si a fost dat afara pentru ca vorbea prea mult la telefon. "Jurnalistii britanici, sunt de vina, ma sunau incontinuu", se apara romanul ajuns vedeta peste noapte.

Victor Spirescu i-a uimit pe jurnalistii britanici cand a reusit sa-si gaseasca un loc de munca a doua zi dupa ce a aterizat pe aeroportul Luton. Le-a demonstrat astfel celor doi parlamentari care l-au intampinat acolo ca nu intentiona sa traiasca pe banii britanicilor.

Patronul unei spalatorii a fost cel care i-a dat prima sansa, iar Victor a fost fotografiat de jurnalistii britanici la munca. Totusi, aceasta prima slujba nu i-a placut si nu s-a sfiit sa le spuna asta jurnalistilor de la Sky News.

"Mi-am gasit o slujba, insa nu imi place. Vreau sa imi gasesc un alt loc de munca."

Victor e increzator si spera sa-si gaseasca o alta slujba, cu ajutorul comunitatii de romani din Londra.

"As vrea sa lucrez in domeniul constructiilor, intrucat am multe calificari."

Pe 1 ianuarie, Victor Spirescu a fost primul roman care a venit pe aeroportul Luton, in cautarea unui loc de munca, odata cu ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari. De cand a ajuns in Marea Britanie, a devenit un soi de vedeta. Tanarul de 30 de ani a acordat interviuri peste interviuri si a fost urmarit pas cu pas de jurnalisti. 

 

Citeste si: Portretul singurului roman care a "invadat" Marea Britanie dupa un loc de munca pe 1 ianuarie 2014

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO