Seful juntei militare care a preluat puterea in Thailanda se promoveaza cu femei sexy in uniforma de soldati

Ultima actualizare: 08-06-2014 07:07
thailanda

Un zambet in uniforma sexy, pe asta mizeaza junta militara din Thailanda pentru a castiga popularitate in randul protestarilor.

Generalii thailandezi au lansat o campanie de PR pentru a castiga inimile compatriotilor. Se folosesc de muzica, dans si femei frumoase in uniforme militare sexy, relteaza Time.

La mijlocul lunii mai, armata thailandeza a decis suspendarea Constitutiei si demiterea Guvernului de la Bangkok. SUA si UE au acuzat o lovitura de stat militara, dupa o criza politica ce dureaza de sapte luni.

Seful juntei militare care tocmai a preluat puterea in Thailanda a primit in urma cu doua saptamani aprobarea palatului pentru a prelua conducerea tarii, in cadrul unei ceremonii de la care regele Bhumibol, in varsta de 86 de ani, a fost absent.

Generalul Chan-O-Cha care are misiunea de a admnistra tara a amenintat cu "intensificarea" actiunii impotriva manifestantilor care au promis sa iasa din nou in strada acuzand lovitura de stat.

Daca opozantii protesteaza din nou, "voi intensifica aplicarea legii si va trebui sa compareti in fata unui tribunal militar", a declarat generalul Prayut Chan-O-Cha.

 

Sursa foto: Getty

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO