Schimburi de focuri intr-o benzinarie din Atlanta, intre doi barbati. Iubita unuia dintre ei, ranita de un glont

25-08-2016 08:31


O benzinarie din orasul american Atlanta a fost scena unei confruntari extrem de violente. Doi indivizi inarmati s-au luat la cearta, apoi fiecare a scos pistolul.

Nu a fost mult pana la un schimb de focuri ca in filme, in care un nevinovat a fost ranit. Confruntarea s-a derulat la scurt timp dupa ce unul dintre barbati si-a parcat masina intr-o benzinarie, dintr-un cartier al orasului Atlanta.

Cand a vrut sa plece, a fost abordat de un individ, care, potrivit politiei, avea un pistol ascuns in centura pantalonilor. A inceput sa il ameninte pe sofer, dar acesta nu si-a pierdut cumpatul. A deschis portiera masinii si a scos din interior un pistol pe care l-a indreptat inspre individ. Acesta din urma s-a refugiat repede dupa automobil. Apoi, a scos la randul lui pistolul, dar nu a tras, cerand parca sa cada la pace.

Si-a schimbat insa pozitia, cautand un loc unde sa nu fie expus si a apasat pe tragaci. Soferul a deschis si el focul, iar adversarul a fugit.

Trei gloante au trecut prin parbrizul masinii. Se pare ca singura persoana ranita in altercatie a fost iubita soferului. Femeia se afla in autoturism, pe locul din dreapta, si a fost atinsa de un glont in brat. Ea si partenerul ei au intrat apoi in benzinarie si au chemat politia si o ambulanta. Pana acum, politistii nu au arestat pe nimeni in acest caz.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO