S-a aruncat in bataia pustii pentru a-si salva fiul. Povestea sfasietoare a mamei care a murit in clubul din Orlando

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
victima Orlando

Brenda Lee Marquez McCool, in varsta de 49 de ani, iesise in club sa danseze, alaturi de fiul ei, Isaiah Henderson, cand au izbucnit focurile de arma. 

Femeia, mama a 11 copii si supravietuitoare a unei lupte cu cancerul, adora sa danseze si era o clienta fidela a clubului Pulse.

Martorii spun ca mama l-a vazut pe atacator indreptand arma spre fiul ei, asa ca s-a aruncat in fata lui si a incasat ea gloantele, care i-au fost fatale.

"Brenda l-a vazut cand indrepta pistolul. I-a zis lui Isaiah sa se lase in jos si s-a pus in dreptul lui. A fost impuscata mortal. Atat de mult si-a iubit copiii. Daca nu era ea, el ar fi fost impuscat", a povestit o apropiata a familiei.

Imediat, Isaiah si-a sunat sora. Iar duminica seara a postat un mesaj emotionant pe Facebook: "Stau si ma gandesc ca acum 24 de ore eram cu mama, iar acum totul pare ireal. Te iubesc, mama!".

Fostul sot al femeii a avut numai cuvinte de lauda la adresa Brendei: "Era o mama buna, care avea grija de copiii ei. Mereu incerca sa ajute oamenii si lua in casa oameni fara adapost".

Brenda Lee Marquez McCool este una dintre cele 49 de persoane care si-au pierdut viata in urma celui mai sangeros atac armat din SUA, care a avut loc duminica, in clubul Pulse, din Orlando.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO