Jobul din Marea Britanie pe care toti l-au refuzat a ajuns ocupat de o romanca. Ce trebuie sa faca


Ultimul update: Duminica 26 Ianuarie 2014 07:06
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2014 16:15
Categorie: Stiri externe
Dumitrita Tudorache - 3

In data de 6 ianuarie 2014, Dumitrita Tudorache, o romanca de 27 de ani, ajungea in Marea Britanie pentru a-si gasi un loc de munca.

Daily Mail, tabloidul care a anuntat o invazie a romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, a ajuns pana la urma sa ii caute pe putinii romani care chiar au ales sa se mute acolo, sa vada daca, in ce fel si unde si-au gasit un loc de munca.

Daca, din pacate, singurul roman care a "invadat" Marea Britanie pe data de 1 ianuarie 2014 a fost concediat la scurt timp de la angajare, Dumitrita a reusit ca la 48 de ore de la intrarea in Regatul Unit sa isi gaseasca un loc de munca pe care, culmea, toti britanicii il refuzasera pana atunci.

Astazi, ea este asistenta unui aruncator de cutite la Circul Groazei din Londra, ajuns celebru dupa ce a aparut in mai multe spectacole televizate. De origini din Snagov, tanara spune ca intotdeauna a fost un mare fan al circului, insa jobul obtinut a fost o pura intamplare. Aceasta isi depusese CV-ul pentru un loc liber de munca de birou.

"Mereu mi-a placut si, cand eram mica, am sperat ca intr-o zi voi face parte din circ. Imediat cum am citit despre Circul Groazei pe internet, mi-am dat seama ca era perfect pentru mine. Combina toate pasiunile mele: groaza, calatoria si... circul.", a declarat aceasta pentru Daily Mail.

"Am fost foarte incantata in prima zi, dar nu stiam nimic de pericole. Mi-a fost teama, dar m-am obisnuit.", a mai spus femeia de 27 de ani care a plecat din Romania, unde lucra pe post de dadaca.

FULLSCREEN
Jobul din Marea Britanie pe care toti l-au refuzat a ajuns ocupat de o romanca. Ce trebuie sa faca
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO