Prima reacție publică a miliardarului care a pierdut 3 copii în atentatele din Sri Lanka

17-05-2019 17:14

Anders Holch Povlsen și soția lui Anne

Copleșiți de valul de simpatie și compasiune cu care au fost înconjurați după tragedia cumplită care le-a lovit familia, miliardarul danez, din spatele brandului Asos, Anders Holch Povlsen și soția lui Anne au făcut un gest impresionant.

Cu o avere estimată la peste 6 miliarde de euro, danezul Anders Holch Povlsen și soția și partenera lui de afaceri, Anne, au vorbit pentru prima dată despre tragedia care le-a îndoliat familia. Imagini de la funeraliile copiilor găsiți în galeria foto din acest articol!

Anders și  Anne au publicat în două ziare scoțiene, locale, scrisori deschise prin care le mulțumesc localnicilor pentru sprijinul arătat după moartea celor 3 copii ai lor: fiul Alfred, de 5 ani, fiicele Alma, de 15 ani și Agnes, de 12 ani.

Printre cele 258 de persoane ucise în atacurile devastatoare, de pe 21 aprilie, s-au numărat și trei dintre copiii cuplului danez. Toți erau cazați la hotelul Shangri-La din capitala Colombo, când au început atentatele. Singura care a supraviețuit este fiica lor de 10 ani, Astrid, lucru pentru care cei doi părinți s-au declarat ”recunoscători”.

Impresionați de compasiunea și mesajele primite de la scoțieni, cei doi danezi au decis să le mulțumească în mod public. De altfel miliardarul este cel mai mare deținător privat de terenuri în Scoția, unde obișnuia să meargă în vacanțe cu toți copiii.

Redăm mai jos scrisoarea deschisă a cuplului:

”Vă suntem recunoscători din inimă pentru condoleanțele, compasiunea și gândurile călduroase pe care le-am primit după pierderea tragică a celor trei copii iubiți și frumoși : Alfred, Agnes și Alma.

Regiunea Scottish Highlands a oferit amintiri trainice și speciale familiei noastre. Tocmai din acest motiv, numeroasele cuvinte de alinare ne-au dat putere și ne-au atins inimile.

Gândurile și condoleanțele noastre merg către multe familii nevinovate care de asemenea au pierdut persoane iubite în tragedia din Sri Lanka.

În această imensă tristețe, suntem sincer recunoscători că am rămas uniți cu fiica noastră, Astrid.

Amintirea plină de iubire a celor trei copii ai noștri, spiritele și sufletele lor minunate vor fi mereu în inimile noastre”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO