Presedintele Venezuelei, fugarit in timpul vizitei pe insula Margarita. Intregul incident a ajuns pe retelele de socializare

Ultima actualizare: 07-09-2016 06:55
Protest

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a fost intampinat de o multime furioasa, plina cu protestatari care bateau in cratite, in timpul unei vizite pe insula Margarita.

Agentiile de stiri venezuelene au intrat in posesia mai multor clipuri de la incidentul de vineri seara, imaginile devenind celebre pe retelele de socializare, conform The Telegraph.

In aceste imagini se observa cum Maduro trece printr-o multime de localnici, acestia recurgand la injurii si la batutul in cratite, pentru a se revolta. Vizita presedintelui in Insula Margarita a fost transmisa pe plan local.

Pozele cu protestatarii au fost postate mai tarziu de catre rezidentii orasului in care s-a petrecut acest incident.

Richard Fermin, primarul din Asuncion, capitala insulei, l-a acuzat pe Maduro de "maltrarea" unei femei cu care, se presupune, ca ar fi avut un conflict in mijlocul protestului si, se pare, ca acesta i-ar fi smuls cratita din mana.

Guvernul de la Caracas nu a oferit nicio declaratie oficiala cu privire la protest, desi Foro Penal, un ONG venezuelean care militeaza pentru drepturile omului a relatat ca 20 de arestari au fost facute in zona, in urma incidentului.

Cei aflati in opozitie spun ca protestul reprezinta o critica majoritara la adresa liderului socialist in timpul crizei economice.

Sute de mii de venezueleni s-au strans joi pe strazile capitalei pentru a le cere autoritatilor aprobarea de a realiza un referendum impotriva presedintelui Maduro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO