Povestea șocantă a unei fete care și-a planificat o întâlnire pe Tinder. Cum a fost ucisă


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 11:14
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 10:43
Categorie: Stiri externe
Tinder

Poveste cu final dramatic pentru o tânără de 22 de ani din Noua Zeelandă, care a fost ucisă după o întâlnire planificată prin Tinder. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit îngropat într-o pădure din Auckland.

Potrivit ancheatorilor, Grace Millane ieșise la o întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder, transmite BBC.

După ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, cei doi s-au deplasat într-o cameră de hotel închiriată de bărbat, unde fata și-a și găsit sfârșitul. Tânără a fost sugrumată în timpul unui act sexual și a murit sufocată.

Bărbatul a încercat să dea vina pe victimă, spunând că aceasta i-a solicitat să reproducă scenariul filmului „Fifty Shades of Grey”.

Pentru a mușamaliza crima, bărbatul a pus-o pe Grace într-un geamantan, iar ulterior a îngropat-o într-o pădure din afara orașului.

Curtea a publicat imaginile șocante cu geamantanul în care fata era îngropată.

A doua zi după ce a comis fapta, bărbatul și-a aranjat o altă întâlnire pe rețeaua de socializare, înainte de a se ocupa de mușamalizarea cazului, relatează DailyMail.

 

David Millane, tatăl victimei: „Nu a meritat să fie ucisă într-un mod atât de barbar. A fost luată de lângă noi în cel mai brutal mod, iar acum viața noastră este distrusă.”

Crima s-a petrecut în 2018, dar abia vineri (22 noiembrie 2019), curtea din Auckland a oferit o sentință, acuzându-l pe bărbat de omor.

FULLSCREEN
Povestea șocantă a unei fete care și-a planificat o întâlnire pe Tinder. Cum a fost ucisă
  • /

Sursa: BBC Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO