Paul Angelescu, corespondentul Stirilor ProTV la Londra: Romania trebuie sa apere interesele romanilor care lucreaza in UK

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02

Paul Angelescu, corespondentul Stirilor ProTV la Londra, a stat de vorba cu unii dintre romanii care muncesc sau invata in Regat si a vorbit despre atmosfera de acolo.

Rezultatul la referendum a fost unul imprevizibil. Marea Britanie a luat prin surprindere o lume intreaga, dupa cum titreaza New York Times.

Este de urmarit ce se va intampla in urmatoarele saptamani, luni, daca toate statele membre vor avea un cuvant egal de spus, inclusiv Romania, in momentul in care se va negocia "divortul"de Marea Britanie.

Romania trebuie sa reprezinte interesul celor cateva sute de mii de romani care locuiesc si muncesc in Marea Britanie.

Daily Mirror se intreaba pe prima pagina: "Ce naiba se va intampla de acum incolo?". Toate se vor clarifica in urmatoarele luni.

O alta intrebare este ce se va intampla cu apelurile internationale. Vor fi mai scumpe? Cat o sa plateasca romanii ca sa isi sune familia din Romania? Se stie ca preturile la convorbirile din statele care nu sunt membre UE sunt mai scumpe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO