Patronul unui restaurant isi vinde afacerea ca sa isi salveze angajata care are tumoare pe creier
VIDEO. Patronul unui restaurant din Statele Unite a decis sa isi vanda afacerea pe care o conduce de 17 ani pentru a salva viata unei angajate de 19 ani, care are o tumoare pe creier.
Conform publicatiei The Courier, este vorba despre Brittany Mathis, al carei tata a murit tot din cauza unei tumori pe creier, cand ea era foarte tanara. Acum, ea a primit acelasi diagnostic de la medici, insa nu are asigurare de sanatate care sa-i permita sa suporte costul tratamentului.
Michael De Beyer este de origine germana si detine "Kaiserhof Restaurant and Wunderbar" in Montgomery, Texas. El s-a oferit sa isi ajute angajata, vanzandu-si restaurantul.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
"Nu pot sa stau si sa ma uit la ce se intampla. Nu as putea trai cu mine insumi, nu as fi fericit sa castig bani in continuare din restaurant, stiind ca ea are nevoie de ajutor", a declarat barbatul pentru publicatia The Montgomery Courier.
Atat mama, cat si sora lui Mathis lucreaza la acelasi restaurant. Ele sunt cele care si-au dat primele seama ca tanara este bolnava, dupa ce au vazut o eczema pe piciorul ei.
"Am fost la spital si am aflat ca sangele meu se coagula, asa ca m-au retinut, mi-au facut analize, iar in ziua urmatoare am aflat ca am o tumoare", a spus Mathis pentru postul local de televiziune KHOU.
In scurt timp, medicii i-au spus ca tumoarea era de marimea unei mingi de ping-pong. Imediat cum a auzit diagnosticul, De Beyer, care este casatorit si are 2 copii, a anuntat familia lui Mathis ca isi va vinde restaurantul ca sa plateasca tratamentul.
"Este o familie care munceste din greu, s-au confruntat cu multe greutati in trecut si nu stau cu mana intinsa la cersit. Nici macar nu au cerut ajutorul nimanui", a mai spus De Beyer.
El a estimat valoarea restaurantului la 2 milioane de dolari si a refuzat o oferta de cumparare de 1,3 milioane $.
Sursa: The Montgomery Courier
Etichete: restaurant, operatie, sanatate, patron, tumoare,
Dată publicare:
08-01-2014 11:18