Papadopoulus iti spune ce costume de baie se poarta vara asta!


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 04:07
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Vremea se incalzeste de la o zi la alta, iar un designer grec s-a gandit sa ne atraga atentia cu un accesoriu nelipsit pentru cei ce-si petrec vacanta pe plaje insorite: costumul de baie.

Asa cum reuseste in fiecare an, creatorul le surprinde si in 2010 pe doamne cu o colectie realizata cu imaginatie.

Si nu e de mirare, doar e supranumit "regele costumelor de baie", iar anual, afacerea ii aduce un profit de 30 de milioane de euro.

"Toate colectiile mele au numele unor orase grecesti, iar ideea a fost preluata si de altii, cum ar fi italienii sau spaniolii, care aleg tot nume grecesti."Panos Papadopoulos, designer
Panos Papadopoulos se mandreste cu 23 de ani de cariera in industria modei. A emigrat la 19 ani in Suedia, unde si-a si pus imperiul pe picioare. Acum, compania lui este in primele cinci din lume.

Creatiile lui au reusit sa atraga si atentia celebritatilor, iar designerul se mandreste ca are clienti fideli nu doar in lumea showbizului.

Si, ca sa fie sigur ca domnisoarele nu pleaca din magazinele lui fara cel putin un costum de baie, intreg sau deux-piece, designerul cauta an de an idei noi. Pentru inspiratie se intoarce pe plajele grecesti, de obicei pline de turiste.

Nici colectia la care s-a gandit pentru vara 2010 nu face exceptie, insa accentul cade anul acesta pe accesorii. Costumul de baie este piesa centrala pentru priviri admirative pe plaja, dar domnisoarele nu trebuie sa treaca cu vederea nici palaria, geanta sau bijuteriile.

VIDEO PROTVPLUS.RO