Orasul in care fiecare barbat are cel putin trei iubite: "Ar rade lumea de tine sa ai doar una". Explicatia fenomenului bizar

Ultima actualizare: 19-04-2016 16:01
oras China

Pentru cei mai multi oameni, infidelitatea este o greseala de neiertat intr-o relatie, insa intr-un oras din China este un lucru obisnuit ca barbatii sa aiba cel putin trei iubite.
 

Bun venit in Dongguan, un orasel din provincia chineza Guangdong, unde barbatii spun ca ar fi de-a dreptul "rusinos" sa fie fideli unei singure femei. Motivul? Orasul sufera de un dezechilibru enorm in ceea ce priveste proportia sexelor, iar disparitatea in randul populatiei este de 89 de barbati la 100 de femei.

Dezechilibrul a aparut din cauza ca multi angajatori din zona, cunoscuta pentru fabricile de tesaturi, prefera sa angajeze femei, scrie The Independent.

De altfel, barbatii marturisesc ca le este mai usor sa-si gaseasca o iubita decat o slujba. "Am trei iubite si toate se cunosc intr ele. Multi dintre amicii mei au mai mult de o iubita. Este o situatie perfect normala", a povestit Xiao Lin pentru News.com.au.

Tanarul spune ca este chiar "rusinos" pentru un barbat din Dongguan sa fie fidel unei singure femei: "Fete frumoase si tinere, care lucreaza in fabrici, sunt peste tot. Sunt simple si te intelegi bine cu ele, de ce sa nu ai mai multe? Ar fi pur si simplu prea rusinos sa ai o singura iubita. Toti ar rade de tine", a mai adaugat el.

Desi au o mare problema in a-si gasi slujbe, barbatii nu se plang de acest aspect. Fetele de aici se intretin singure si nu au asteptari materiale mari: "Sunt suficiente fete aici care nu vor bani. Vor doar un barbat", a mai spus chinezul.

Potrivit unui studiu al Serviciului pentru Drepturile si Informarea Femeilor din Guangdong, tinerele accepta situatia respectiva pentru ca le este mai usor asa decat sa fie singure.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO