O romanca a reusit sa fure de la un italian zeci de mii de euro, pacalindu-l ca poate sa o inlocuiasca pe sotia lui moarta

Ultima actualizare: 03-06-2015 06:56

O romanca a profitat de credulitatea unui italian varstnic, de la care a obtinut, prin inselaciune, zeci de mii de euro. L-a convins ca ea poate s-o inlocuiasca pe fosta lui sotie decedata.

Apoi, dupa ce i-a castigat increderea si afectiunea, i-a spus ca e grav bolnava si are nevoie de bani pentru operatie. Ca sa fie mai convingatoare, i l-a dat la telefon si pe presupusul chirurg, nimeni altul decat fratele escroacei.

Elisa Duroshan, o romanca de 30 de ani, de etnie roma, a fost arestata de politia din Cremona dupa ce a escrocat un italian, in varsta de 70 de ani, pe care l-a convins sa-i dea 31.000 de euro, in mai putin de doua luni. Pasamite era grav bolnava si avea nevoie urgenta de un transplant de ficat.

Falsul chirurg de la un spital din Pavia era, de fapt, fratele si complicele escroacei, ajuns si el, intre timp, dupa gratii.

Batranul avea unele dubii. Dar nu-i venea sa creada ca femeia de care se atasase atat ar putea sa-l insele. 

Pensionarul isi pierduse sotia de ceva vreme. Cand a murit si mama lui, el a intrat in depresie. Atunci mai multi indivizi au inceput sa profite de fragilitatea lui psihica, cerandu-i bani, mai ales ca stiau ca vanduse o casa. Zvonul ca batranul e darnic a ajuns si la urechile escrocilor romani.

Elisa l-a abordat in centrul Cremonei, unde se prefacea ca cerseste. Apoi a reusit sa-i castige increderea si sa-l convinga ca va avea grija de el tot restul vietii.

Femeia a inceput sa-i ceara bani si n-a fost refuzata niciodata, apoi a marit miza, invocand presupusa boala si nevoia urgenta de operatie.

Suspiciosi ca batranul retragea din cont sume din ce in ce mai mari, functionarii de la banca au alertat politia. Iar escrocii au ajuns dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO