O femeie din California, scoasă cu viață dintr-o mașină acoperită de zăpadă, după șase zile

Ultima actualizare: 17-01-2020 11:12

Operaţiune de salvare miraculoasă în California, unde o femeie de 68 de ani a fost scoasă cu viaţă dintr-o maşină acoperită de zăpadă, după - atenţie! - şase zile de la dispariţie.

Mai mult, femeia suferă de o boală care îi provoacă pierderi de memorie şi uneori se simte dezorientată. Familia sa a dat-o dispărută săptămâna trecută, atunci când au început şi căutările.

Echipajele de salvare şi poliţiştii din California s-au mobilizat exemplar pentru a o găsi pe Paula Beth James, care plecase de acasă cu o maşină de teren şi nu mai revenise. Familia a încercat să o contacteze şi au lipit prin tot oraşul afişe cu fotografia femeii, însă nimeni nu ştia nimic despre ea.

Speranţele rudelor de a o revedea pe Paula scădeau o dată cu scăderea temperaturii din termometre. După zile întregi de căutări, s-a produs miracolul. Echipajul unui elicopter a observat vehicolul ieşit de pe şosea şi care abia se zărea într-un morman de zăpadă.

Maşina se afla la aproape 150 de metri în afara drumului principal, la 300 de kilometri nord-est de San Francisco. Echipajul elicopterului a anunţat serviciile de căutare de la sol, iar salvatorii au descoperit-o în viaţă pe Paula, în maşină.

Era trează şi conştientă şi s-a uitat la salvatori şi le-a spus că îi este frig şi că speră că au adus o pătură.

Femeia a fost transportată la spital şi acum se află în afara oricărui pericol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO