O femeie a murit după ce a fost împinsă în fața metroului, în New York. Suspectul s-a predat poliției

Ultima actualizare: 16-01-2022 14:59
new york metrou
Getty

Poliția din New York a arestat sâmbătă un bărbat care ar fi împins o femeie de origine asiatică în fața metroului, a anunțat poliția într-un comunicat, citat de CNN. Victima nu a putut fi salvată.

Suspectul, identificat ca fiind Simon Martial, în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul doi, au transmis reprezentanții Poliției din New York (NYPD).

Acesta s-a predat unui birou NYPD la mai puțin de o oră după incident și a fost luat în custodie. 

Un ofițer de poliție a numit incidentul un atac „aleatoriu”.

Poliția a precizat că Michelle Alyssa Go, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost împinsă pe șinele trenului care venea din sens opus, în stația de metrou Times Square 42nd Street.

Suspectul a fugit apoi de la fața locului, au spus autoritățile.

Incidentul, care a avut loc în jurul orei 9:40 a.m., a fost „neprovocat și victima nu pare să aibă nicio interacțiune cu subiectul”, a declarat comisarul Keechant Sewell, în timpul unei conferințe de presă, sâmbătă. O anchetă este în desfășurare, a spus Sewell.

Suspectul are antecedente penale. Cu câteva minute înainte ca suspectul să o împingă pe victimă în fața metroului, el se apropiase de o altă femeie care, mai târziu, le-a spus polițiștilor că simțea că va fi împinsă și a plecat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO