O femeie a fost arestată după ce și-a găsit fiul de 5 ani în mașina de spălat pornită

Ultima actualizare: 29-12-2019 20:06
Masina de spalat
iStock

O femeie de 30 de ani din statul american Indiana a fost arestată în baza unor acuzații de neglijență, după ce fiul ei în vârstă de 5 ani a fost găsit într-o mașină de spălat pornită, relatează Fox News.

Copilul a ajuns la spital în dimineața zilei 16 august, iar potrivit medicilor acesta avea hainele ude și își pierduse cunoștința. De asemenea, băiatul avea mai multe zgârieturi și vânătăi pe suprafața corpului.

Femeia le-a spus anchetatorilor că a auzit mașina de spălat că a pornit și când s-a dus să verifice a văzut că fiul ei era blocat înauntru. Când a văzut că mașina se umple cu apă, s-a speriat și și-a scos fiul afară.

Pe de altă parte, producătorul aparatului precizează că este imposibil ca mașina de spălat să pornească atâta timp cât capacul este deschis.

După ce și-a revenit, băiatul le-a spus polițiștilor că mama lui „nu a fost drăguță”, dar nu a oferit alte detalii despre incident.

Polițiștii au demarat o anchetă, iar pe 19 decembrie femeia a fost arestat și pusă sub acuzare pentru neglijență. Femeia a fost eliberată însă a doua zi și urmează să fie judecată în stare de libertate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO