O biserica anglicana din Australia a fost tinta unui protest bizar. Barbati imbracati in musulmani au dat buzna la o slujba

Dată publicare: 15-08-2016 12:38
Dată actualizare: 18-08-2016 07:09


protest in Australia - Facebook

VIDEO. O biserica anglicana din Australia a fost tinta unui protest neobisnuit, pus la cale de cateva persoane imbracate in haine care imitau religia musulmana.

Potrivit BBC News, aproximativ 10 barbati au intrerupt slujba care se tinea in biserica Gosford de pe Coasta centrala din statul New South Wales. Ei s-au prefacut ca se roaga, in timp ce foloseau o portavoce. Politia locala investigheaza acest incident, despre care biserica spune ca este unul "rasist".

Partidul pentru Libertate a postat fotografii si clipuri video de la acest incident pe retelele de socializare online, precizand ca a fost o demonstratie impotriva suportului bisericii pentru liderii islamici si multiculturalism. Aceasta organizatie are legaturi cu partidul senatorului Pauline Hanson, One Nation, care este impotriva imigratiei si care detine 4 locuri in Senatul Australiei.

"Vrem sa impartim Islamul cu voi, acesta este viitorul", a spus unul dintre protestatari. "Aceasta este diversitate culturala, colega. Tapiteria bogata a Islamului, pe care vrem sa o impartim cu Parintele Rod, cu congregatia si cu agenda justitioei sociale de care auzim tot timpul".

In replica, Parintele Rod Bower a declarat ca incidentul a terorizat congregatia. "Au fost socati. Mi-am dat seama destul de repede cine sunt. Unele persoane din congregatie au fost traumatizate." - a spus Rod pentru Australian Broadcasting Corp.

Sursa: BBC NEWS


VIDEO PROTVPLUS.RO