NATO someaza Rusia sa nu mai efectueze manevre militare neprevazute. "Nu s-a mai intamplat asta din timpul Razboiului Rece"

Ultima actualizare: 21-03-2015 07:05
NATO

Alianta Nord-Atlantica exprima "preocupare" in legatura cu exercitiile militare neprevazute organizate de Rusia, conform unui comunicat oficial remis agentiei ruse TASS.

"Alianta Nord-Atlantica exprima o profunda preocupare privind exercitiile neprevazute organizate de Rusia", potrivit unui comunicat oficial.

"Rusia a efectuat cel putin 12 exercitii militare inopinate in ultimii doi ani, in timp ce Alianta Nord-Atlantica nu a mai efectuat astfel de mavenre militare din timpul Razboiului Rece", a declarat un oficial NATO pentru agentia TASS.

Marti, Aleksei Meskov, adjunct al ministrului rus de Externe, afirma ca Rusia este "profund ingrijorata" de manevrele militare NATO efectuate in apropierea frontierelor Rusiei.

Nave ale Aliantei Nord-Atlantice efectueaza exercitii in Marea Neagra, in timp ce Rusia a lansat manevre militare in regiunea Arctica, in Crimeea, in Marea Neagra si in Marea Baltica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO