Motivul pentru care un congresmen american i-a furat Papei paharul de apa. De ce tot el a chemat apoi politia

Ultima actualizare: 29-09-2015 07:05
papa in Congresul American

Scena uluitoare in Congresul American, cu ocazia discursului Suveranului Pontif.

Congresmanul democrat Robert Brady, reprezentand statul Pennsylvania, i-a furat papei de pe masa paharul de apa baut pe jumatate – lucru care nu a scapat neobservat presei. Potrivit Independent, Brady, care este unul dintre cei mai importanti congresmeni democrati, a dus paharul in biroul lui, unde l-a impartit cu sotia si cu doi dintre consilierii sai, avand insa grija sa nu il goleasca.

Ulterior, Brady l-a chemat si pe senatorul de Pennsylvania Bob Casey si l-a invitat sa-si bage degetele in apa. Restul a dus-o acasa , spunand ca vrea sa o foloseasca pentru a-si binecuvanta cei 4 nepoti.

Brady este catolic si ar fi declarat, potrivit unui reporter al Washington Post, ca “orice atinge papa este sfintit”. Nu e primul sau gest de acest fel: la inaugurarea mandatului lui Barack Obama, congresmenul i-a furat si acestuia paharul. In cazul suveranului pontif, Brady mai vrea insa o verificare: el a chemat politia din Philadelphia, cernad legistilor sa controleze daca amprentele de pe pahar chiar apartin Papei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO