Momentul in care un vas de agrement s-a scufundat, filmat de o turista. A scapat renuntand la vesta de salvare. VIDEO

21-04-2016 20:10

Trei oameni au murit atunci cand un vas de agrement s-a scufundat in apropierea unui port costarican. Cei 106 pasageri de la bord au fost nevoiti sa astepte o ora in apa pana la venirea ajutoarelor.

Incidentul a avut loc in data de opt martie anul trecut, in apropiere de plaja Herradura din Costa Rica, iar pasagera care a filmat intreaga scena a putut da publicitatii imaginile terifiante abia acum, din motive legale. Fata si-a dat jos vesta de salvare pentru a nu ramane prinsa in copertina aflata pe puntea vaporului.

In imagini se vede cum vaporul se clatina puternic apoi se rastoarna in partea stanga, iar apoi se scufunda complet. Oamenii striga speriati si constata ca unul dintre pasagerii mai in varsta a decedat. Alti doi oameni au murit in tragedie.

"La inceput nu am crezut ca este ceva serios. Saptamani la randul nu am putut sa dorm. Cand inchideam ochii vedeam doar apa." a declarat Alexis, tanara care a filmat intreaga scena.

O ora a durat pana ce un vas a venit in ajutorul pasagerilor ramasi in apa. Cel mai probabil ambarcatiunea s-a rasturnat din cauza vantului puternic si a valurilor inalte, dupa cum explica cei de la The Sun.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO