Momentul in care un turist descopera un cititor de carduri fals la un bancomat din Viena. Ce a filmat barbatul. VIDEO

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00
cititor de carduri fals

Benjamin Tedesco, un expert in securitate, a facut o descoperire socanta in timp ce se afla in vacanta, in Viena. Acesta a descoperit un bancomat care avea un dipozitiv fals pus peste cititorul de carduri.

Acesta a publicat pe retelele de socializare un video cu descoperirea facuta. Barbatul se apropie de bancomat si pur si simplu scoate cu mana dispozitivul ilegal, prin care hotii furau datele cardurilor clientilor. ATM-ul se afla in centrul orasului, la catedrala Sfantul Stefan.

Videoclipul a strans 100.000 de vizualizari in cateva zile de cand a fost postat si a devenit extrem de popular dupa ce utilizatorii l-au redistribuit pentru a-i atentiona si pe ceilalti de pericolul existent.

"Eram in vacanta cu familia, in Viena si voiam sa scot niste bani de la bancomat. M-am apropiat de acest ATM si, fiind paranoic din acest punct de vedere, am facut ritualul pe care il fac de fiecare data cand ajung la un bancomat, acela de a verifica cititorul de carduri, si bine am facut, pentru ca azi am avut noroc/ Pur si simplu, l-am scos cu mana" a spus acesta, conform Daily Mail.

Dupa ce a facut descoperirea, acesta a anuntat imediat Politia din Viena.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO