Momentul in care o refugiata insarcinata in 9 luni se prabuseste la pamant, la picioarele unui reporter american. Ce a urmat

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01
refugiata

Scene dramatice s-au petrecut la granita Ungariei cu Serbia, unde refugiatii care au incercat sa treaca granita s-au lovit de cordonul format de politia ungara.

Jurnalistul american Richard Engle realiza un reportaj la granita Ungariei, unde mii de imigranti au incercat sa treaca de gardul de sarma, cand o refugiata, insarcinata in noua luni, s-a prabusit la picioarele sale.

Femeia a lesinat la scurt timp dupa ce reporterul NBC intrase in direct, cand ce fortele de ordine ungare au dat cu gaze lacrimogene si au pus tunurile de apa pentru a dispersa multimea.

"Aceasta femeie tocmai s-a prabusit in fata mea; respira, oamenii cer sa i se aduca apa", a spus Engle.

"Respira, respira, se trezeste", a adaugat el in timp ce isi dadea silinta sa o faca pe femeie sa-si vina in simtiri. Tanara in varsta de doar 19 ani a fost dusa apoi intr-un cort, pentru a i se acorda primul ajutor, insa acesta a devenit la scurt timp tinta atacurilor cu gaze lacrimogene.

Jurnalistul Richard Engle s-a intalnit ulterior cu tanara, dupa ce aceasta si-a regasit sotul, si a aflat ca aceasta este insarcinata in luna a 9-a si mai are doar doua saptamani pana la termen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO