John Kerry, spitalizat la Geneva, dupa un accident cu bicicleta. A suferit o fractura de femur

Ultima actualizare: 03-06-2015 06:56
John Kerry - Agerpres

Secretarul de stat al SUA John Kerry se afla in stare stabila la un spital din Geneva, dupa ce a fost ranit intr-un accident in timp ce mergea pe bicicleta, in apropiere de Scionzier, Franta, a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza Reuters.

Kerry a fost transportat cu un elicopter medical la un spital din Geneva, unde este examinat, a precizat purtatorul sau de cuvant, John Kirby. “Secretarul de stat John Kerry este in stare stabila si probabil a suferit o accidentare la picior. Nu si-a pierdut cunostinta”, a adaugat John Kirby.
 

Secretarul de stat american John Kerry si-a anulat vizitele la Madrid si Paris pentru a reveni in Statele Unite pentru tratament dupa ce a fost implicat duminica intr-un accident de bicicleta in apropiere de Geneva, a declarat un oficial american, relateaza Agerpres.

John Kerry a suferit o fractura de femur, insa rana nu ii pune viata in pericol si medicii se asteapta la o recuperare completa, a precizat purtatorul sau de cuvânt. Secretarul de stat american s-a accidentat in timp ce mergea pe bicicleta in apropiere de localitatea Scionzier, in Alpii francezi.

Kerry a fost transportat cu un elicopter medical la un spital din Geneva, unde a primit ingrijiri medicale. John Kerry, care va implini 72 de ani in decembrie, obisnuieste sa faca ciclism in timp ce se afla in turnee in Europa.

El se afla la Geneva de vineri pentru convorbiri cu ministrul iranian de externe Mohammad Javad Zarif privind programul nuclear iranian si urma sa ajunga la Madrid duminica dupa-amiaza.

Dupa capitala spaniola, John Kerry era asteptat luni seara la Paris pentru a participa marti la o reuniune a coalitiei internationale impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO