Jill Biden, după vizita în România: „Cum spunea o mamă româncă, ‘inimile noastre nu au graniţe’”

Ultima actualizare: 09-05-2022 21:27
Jill Biden
Inquam Photos/ Octav Ganea

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a spus că se întoarce în SUA cu poveştile mamelor şi copiilor pe care i-a întâlnit în vizita sa în Europa de Est.

„Mă întorc acasă, în Statele Unite, aducând cu mine poveştile mamelor şi copiilor pe care i-am întâlnit. Cum spunea o mamă româncă: ‘inimile noastre nu au graniţe’,” a scris aceasta luni pe Twitter.

„Ne angajăm să sprijinim Ucraina, poporul ucrainean şi aliaţii şi partenerii noştri,” a adăugat Prima Doamnă a SUA.

Jill Biden, recunoscătoare românilor

Jill Biden a fost vineri şi sâmbătă în România, iar duminică a fost prezentă în Slovacia şi într-o vizită surpriză în Ucraina, conform News.

Prima Doamnă a SUA a spus sâmbătă că este recunoscătoare poporului român că a primit ucraineni în casele şi inimile lor.
Ea a transmis şi un mesaj lui Carmen Iohannis, la finalul vizitei în România.

“Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente. Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor,” a spus aceasta.

Mesajul Primei Doamne SUA către Carmen Iohannis

“Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean”, a adăugat ea.

Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat sâmbâtă o şcoală din Bucureşti, unde s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO