Islamist arestat in Marea Britanie dupa ce a jignit o femeie din cauza felului in care era imbracata. Ce purta aceasta. VIDEO


Ultimul update: Luni 01 August 2016 07:24
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2016 18:48
Categorie: Stiri externe
Islamist

Un predicator islamist a fost arestat dupa ce a tipat la o femeie pentru ca purta blugi stramti. Cand au intervenit politistii, acesta a inceput sa strige “Allahu Akbar”.

Krissoni Henderson, in varsta de 31 de ani, a fost acuzat pentru perturbarea ordinii publice. Acesta a fost retinut de catre agenti, dupa cea inceput sa jigneasca o femeie care purta blugi stramti. Ulterior, la sosirea politistilor, barbatul a inceput sa strige “Allahu Akbar”, relateaza Daily Mail

Acesta a fost surprins de o camera in timp ce ii confrunta nervos pe politisti.

Un filmulet al evenimentui din Marea Britanie a devenit ulterior viral pe internet.

Agentii l-au retinut si acuzat pe barbat, asupra caruia s-a deschis deja o ancheta. Acesta a fost arestat a doua zi dupa incident.

In urma unei decizii, barbatul ar putea sa nu mai apara in fata instantei de judecata, daca nu va incerca sa-si contacteze victima pana la proces.

Acesta a declarat ca femeia a fost cea care l-a determinat sa aiba un astfel de comportament, simtindu-se amenintat. Cat despre confruntarea cu reprezentantii legii, barbatul a afirmat: “Libertatea discursului, nu o sa va mai suportam rasismul. Nu suntem teroristi, nu suntem sinucigasi cu bombe”.

Barbatul nu s-a linistit in ciuda rugamintilor politistilor care l-au indemnat sa aiba un comportament decent.


 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO