Intreprinzatorii profita de pe urma jignirilor lui Donald Trump. Ce mesaje au inscriptionat pe cani si sepci

Dată publicare: 25-10-2016 13:09
Dată actualizare: 28-10-2016 07:14


Insulta pe care Donald Trump i-a adresat-o lui Hillary Clinton la ultima lor dezbatere, -Nasty Woman- "femeie rautacioasa", face cariera si s-a transformat in slogan de campanie electorala.

A devenit eticheta pe care o poarta cu mandrie toate sustinatoarele cadidatei democrate. Iar cativa intreprinzatori s-au grabit sa profite de pe urma ei, asa ca au scos la vanzare produse tematice.

In momentul in care i-a aruncat rivalei lui aceste cuvinte, Donald Trump nu si-a imaginat ca ele se vor intoarce impotriva lui.

Elizabeth Warren: "Sa-ti fie clar, Donald! Femeile rautacioase sunt dure! Femeile rautacioase sunt destepte! Si mai ales, voteaza!"

Pana atunci insa, se grabesc sa cumpere tricouri, sepci si chiar perne inscriptionate. Cei mai inspirati dintre comercianti le-au scos la vanzare pe internet chiar inainte de finalul dezbaterii.

Cuvintele lui Donald Trump au facut subiectul parodiilor si au fost aur curat pentru gazdele talk-show-urilor umoristice.

Evident ca nu a trecut mult pana cand o varianta a canii era deja la vanzare pe internet. Katy Perry a imbracat si ea un tricou inscriptionat, la unul dintre evenimentele de sustinere pentru Hillary Clinton.

Articolul cu pricina s-a vandut in peste 10.000 de exemplare in cateva zile. Iar pentru cele care vor sa isi completeza colectia, exista si un parfum si o sacosa de cumparaturi.


 


VIDEO PROTVPLUS.RO