Imaginile pe care Adolf Hitler le-a vrut distruse: cum isi exersa Fuhrer-ul discursurile

Ultima actualizare: 17-07-2013 06:51
Adolf Hitler 1925 - 4

Imagini rare in care Adolf Hitler apare in timp ce isi exersa discursurile au fost publicate in cartea autobiografica a unui fotograf neamt - Heinrich Hoffman.

Fotografiile in care fostul dictator Adolf Hitler este surprins in diverse ipostaze in timp ce gesticuleaza si tine un discurs au fost realizate in 1925 de catre Heinrich Hoffman. Sedinta foto a avut loc la putin timp dupa ce Hitler a petrecut cele 9 luni in inchisoare timp in care a scris autobiografia si platforma program a nazismului - Mein Kampf.

Conform Daily Mail, imaginile trebuiau distruse la cererea lui Hitler insa fotograful l-a ignorat si le-a pastrat.  Fotografiile au supravietuit trecerii timpului si au fost publicate in cartea de memorii a lui Henrich Hoffman - "Hitler Was My Friend" lansata in 1995.

Hitler ar fi comandat fotografiile pentru a se vedea in actiune si a-si pune la punct tehnica oratorica. Acesta isi imagina ca vorbeste in fata unei multumi gesticuland emfatic. Dupa ce le-a vazut Hitler si-a dorit ca imaginile sa nu fie dezvaluite niciodata publicului.

 

Sursa foto: Getty

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO