Imaginile cu o femeie musulmană care au devenit virale. Cum a apărut la un protest. FOTO


Ultimul update: Miercuri 24 Aprilie 2019 15:32
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 15:20
Categorie: Stiri externe
Imaginile cu o femeie musulmană care au devenit virale

Shaymaa Ismaa’eel, o tânără de 24 de ani purtând un hijab, a devenit celebră pe internet după ce s-a așezat în fața unor bărbați care protestau împotriva Islamului, zâmbind și arătând semnul păcii.

În tot acest timp, oamenii o jigneau și îi transmițeau mesaje pline de ură.

Shaymaa Ismaa’eel participa la Cercul Islamic din America de Nord, organizat în Washington D.C, când a dat peste un grup de protestatari. În loc să îi ignore sau să îi confrunte, așa cum făceau alții, Shaymaa a decis să le răspundă nonviolent. S-a așezat în fața lor, a făcut semnul păcii și s-a fotografiat zâmbind, scrie Daily Mail.

Tânăra, care lucrează ca terapeut pentru copiii cu autism, a declarat pentru Buzzfeed că multe persoane care participau la convenție erau supărate de acțiunea bărbaților. Bărbații, între care și unul care purta un tricou pe care scria „Ai nevoie de Iisus” scandau împotriva comunității musulmane.

Pe o pancartă, era afișat mesajul: „Islamul e religia sângelui și a crimei. Sângele lui Iisus este răscumpărarea plătită pentru întreaga umanitate.”

Potrivit Daily Mail, aceasta este o referință la un psalm care se referă la „cei care nu fac bine”, care nu pot fi considerați copiii lui Dumnezeu.

„M-am ridicat în timp ce ei continuau să strige la mine mesaje de ură. Am întrebat un polițist dacă pot sta în fața lor, iar el mi-a zis că nu. În acel moment, m-am simțit ca cea mai mare rebelă. Zâmbesc atât de larg în poze încât unul dintre bărbați mi-a zis că fața mea ar trebui acoperită.”

Imaginile au devenit virale, fiind apreciate de 63.000 de persoane pe Instagram.

„Asta e definiția puterii”, i-a transmis un internaut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Imaginile cu o femeie musulmană care au devenit virale. Cum a apărut la un protest. FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO